Jouw boek drukken

Om jouw boek te laten drukken kun je jouw boek in MS Word of als PDF-bestand aanbieden bij ons. We bieden veel mogelijkheden: papiersoorten en kleuren, paperback en hardcover. Een ebook maken kan natuurlijk ook. De boeken die wij afleveren zijn van de hoogst haalbare kwaliteit in het boekenvak. Een perfect boek, daar gaan wij voor!

Je kunt jouw boek helemaal zelf samenstellen door gebruik te maken van onderstaand formulier. Vervolgens krijg je van ons een vrijblijvend voorstel per email toegestuurd. Dit kunnen we samen doornemen, zodat jij het boek krijgt dat helemaal naar jouw wensen is.

offerte-aanvraag

 • Een paperback is een boek waarvan de rug gelijmd is (garenloos gebrocheerd). De pagina’s worden d.m.v. lijm in de rug van de omslag gelijmd. Dit is een zeer betrouwbare methode die heeft bewezen dat de pagina’s ook na veelvuldig gebruik niet los laten. Zo garanderen wij uw lezers een perfect boek. De kaft is een buigzame, dun kartonnen omslag. De buitenzijde wordt full-colour geprint en afgewerkt in mat of glans laminaat. Het binnenwerk kan zwartwit en kleur geprint worden en biedt een ruime keuze aan papiersoorten. Er is een rugdikte mogelijk tot 50mm (tot meer dan 1000 pagina's i.c.m. dun papier)
 • Afwerking met folie of spot-UV lak is alleen mogelijk bij offset druk. Dit is pas mogelijk vanaf een bestelling van minimaal 500 boeken.
 • HVO
  HVO heeft een ruwere structuur en is behalve in wit ook in een getinte uitvoering leverbaar. HVO is aanbevolen voor non-fictie. Door nabehandeling is het papier houtvrij en wordt voorkomen dat het papier door veroudering vergeelt. HVO is ongestreken papier.
  Roman
  Roman heeft een ruwere structuur en is alleen in een getinte uitvoering leverbaar. Roman is aanbevolen voor fictie boeken. Roman bevat meer lucht waardoor het boek snel meer volume krijgt. Het papier is ongestreken en heeft een hoge opaciteit.
  Gewicht in gram (g)
  Over het algemeen geldt dat een zwaarder papiersoort dikker is waardoor de rug toeneemt. Een uitzondering is 90 roman, deze is dikker dan de HVO. Bevat je boek weinig pagina's, overweeg dan een Roman of een zwaardere HVO variant.
  Opaciteit
  Dit betekent de doorschijnendheid van het papier. Papiersoorten met een hoge opaciteit hebben een hoge dichtheid waardoor er nagenoeg niets doorschijnt. Over het algemeen geldt dat zwaarder papier een hogere opaciteit heeft.
 • Vul a.u.b. een waarde in, groter dan of gelijk aan 24.
  Minimaal 24 pagina's wordt door ons aanbevolen in verband met de rug van het boek (en de naam auteur en titel die daarop worden gedrukt). Er is geen vast maximum.
 • Vul a.u.b. een waarde in, groter dan of gelijk aan 0.
 • Drop files here or